Om os

Om os

RHR Pets startede i Holland i 2002, og er en hurtigt voksende e-handelsvirksomhed. I dag findes RHR Pets i 16 lande, og vi åbner snart i mange flere lande.

RHR Pets er den stolte ejer af RHRQuality og Von Scratch. Internationalt kendt som TOP mærket for Kradsetræer af høj kvalitet og andre produkter til katte. Vores produktudviklingsteam arbejder hårdt hver dag for at skabe fantastiske nye produkter til dine elskede kæledyr.

Vi fokuserer kun på produkter af høj kvalitet, og vi udvælger kun de bedste fabrikker i hele verden. Det sikrer vores kunder den bedst mulige kvalitet til den lavest mulige pris!

RHR Pets har et stort udvalg af kvalitets kradsetræer til katte. Med mere end 500 forskellige kradsetræer, og en fast lagerbeholdning på over 10.000 kradsetræer i fem lagerfaciliteter rundt om i verden, så kan vi opfylde enhver kats drøm!

Det unikke ved RHR Pets er, at du kan genbestille hver eneste del af din kats kradsetræ, så den har glæde af sit favorit-kradsetræ i mange år.

Har du spørgsmål? Vores erfarne kundeservice vil med glæde hjælpe dig! 

 

Hovedkvarter og Lager

Vores hovedkvarter ligger i Waalwijk, Holland. For at kunne servicere vores kunder bedst muligt, så har vi fem lagerfaciliteter. Vores lagre er placeret i Waalwijk, Antwerpen, Melbourne, Salt Lake City og Knoxville.

 

Referencer

RHR pets er den største sælger i Europa af Kradsetræer i høj kvalitet og Kradsetræer til store katte. Vores produkter er designet i Holland. Kig på vores referencer nedenfor:

Facebook: 69.000 følgere på Facebook i Holland: 56.000 følgere på Facebook i USA og 99% 5-stjernede anmeldelser: Facebook US
Facebook: 71.000 følgere på Facebook i Tyskland
Instagram: 14.000 følgere på Instagram
Amazon: 890 anmeldelser, 98% positive Amazon
....

 

Vores Webshops

Australien – www.cattreeking.com.au
Belgien – www.dierenvilla.be
Danmark – www.RHRpets.dk
Finland – www.RHRpets.fi
Frankrig – www.animauxvillas.com  
Tyskland – www.tierwebshop.de  
Italien – www.animalcorner.it 
Portugal – www.RHRpets.pt
Polen – www.RHRpolska.pl
Spanien – www.RHRpets.es
Sverige – www.RHRpets.se
Holland – www.dierenvilla.nl  
Storbritannien– www.cattreeking.co.uk
USA – www.cattreeking.com